Skip to content
Green Giant home page Green Giant-logoen i fet, hvit kursiv skrift på gjennomsiktig bakgrunn.
  • Våre produkter
  • Oppskrifter
  • Om Oss
  • Siste Nytt
  • Presse
  • Et tallerkenmåltid med stekt kjøtt, grønnsaker, saus og en klatt fløte, med vin og vann ved siden av.
    Minimais provencale med lammekoteletter
  • Grillet kjøttspyd servert med avokado og maissalat i et avokadoskall på en hvit tallerken.
    Lett flyvende kyllingspyd
  • To grillede ribber med barbecuesaus, servert med coleslaw og en skive grillet brød på en hvit tallerken.
    Varme maisribs og coleslaw
  • En tallerken med tortellini-pasta med mais, grønne oliven, mozzarellaboller, kapers og ruccola på toppen.
    Tortiglioni med tomater, mais, kapers og mozzarella
  • En bolle med pennepasta med tomatsaus, oliven, brokkoli, ruccola og høvlet parmesan.
    Tomatpasta med asparges og parmesanost
  • To hvite retter med stekte grønnsaker; en med poteter og grønnsaker, den andre med sopp, løk og ost.
    Svinefilet med rosmarin, pinjenøtter og maiskrem
  • To fylte pannekaker fylt med grønnsaker og toppet med osteskiver på en hvit tallerken.
    Surprice canneloni
  • En bolle med kremet coleslaw med mais, hakket vårløk og pynt med karvefrø på en grønn serviett.
    Sunny coleslaw
  • Et nærbilde av en salat med mais, skivet rødløk, ostebiter og kyllingbiter i en kremet dressing.
    Steinsopptagliatelle med svinefilet
  • En tortilla-wrap med mais, løk og kylling, servert med salat og salsa på en blå tallerken.
    Sprø kylling med ristet maissalsa
  • Stekt kyllinglår med grillede grønnsaker, mais og en klatt potetmos på en hvit tallerken med gaffel.
    Soyaglasert kylling med rotfrukter og maissmør
  • Svamprisotto_610x495-2.jpg
    Sopprisotto med mais og parmesanost
  • Tre tortilla-ruller fylt med mais, sopp og grønnsaker, garnert med baconstrimler og koriander på en hvit tallerken.
    Soppburrito med maiskrem og bacon
  • Rekesalat med mais, agurk og avokado på romanosalat, servert på en hvit tallerken med grønn kant.
    Sitronmarinerte reker med avokado og ristet mais
  • En tallerken med bladsalat med prosciutto og babymais foran en ovnsbakt gryterett med serveringsskje.
    Rotfruktsgrateng med sveciaost og parmaskinke
  • En bolle med blandet salat med salat, agurk, rødløk, krutonger, egg og sjømat, toppet med urter.
    Romanosalat med kreps, sveciaost og rødløk
  • En bolle med grønnsaksrissalat med mais, paprika og urter, ved siden av et stykke brød på en hvit overflate.
    Risonisalat med mais, avokado og lime
  • En bolle med blandet salat med mais, tomater, løk, grønnsaker og gul paprika på et bord med bestikk.
    Quinoa sunrise
  • En tallerken med stekt kylling, en grønn salat, potetsalat og drikke med rødvin og vann.
    Potetsalat med mais og BBQ-kylling
  • En bolle med kremet hvit suppe med pynt ved siden av en baguettesandwich fylt med skinke, grønnsaker og tomater.
    Potet- og maissuppe med skinkesandwich
  • En bolle med gul ris med grillede grønnsaker, rød paprika og urter på en lilla bordmatte.
    Paella med grillet kylling
  • En tallerken med braisert kjøtt i saus, strimlede poteter, revet pepperrot og rødbeter med mais og dill.
    Ovnsbakt rødspette med rødbeter og pepperrot
  • Hvit fiskefilet med poteter og grønnsaker i folie, servert med en sidesalat av salat og mais i en bolle.
    Ovnsbakt hyse med ristet salat
  • Omelett i stekepanne toppet med røkt laks, mais, rødløk, grønne bønner og frisk dill.
    Omelett med røkt laks og asparges
  • En bolle med salat med ruccola, mais, revet ost og grønnsaker, servert med tang på en tallerken.
    Mexikansk pasta
  • En tortilla-wrap fylt med salat, mais og grønnsaker, servert med en side av kremet dippsaus.
    Maiswraps med karri
  • En blå bolle med suppe ved siden av en tallerken med grønnsaker pakket inn i agurkskiver på et blått rutete klede.
    Maissuppe med ingefær og zucchiniruller
  • En bolle med mais- og svartbønnesalsa med terninger av paprika, garnert med koriander, servert med tortillachips.
    Maissalsa
  • Et keramisk krus fylt med risotto, toppet med grillede grønnsaker og sprø baconstrimler, på en hvit tallerken.
    Maisrisotto à la Pisa
  • En grillet portobellosopp med stekte grønnsaker, mais og en klatt rømme på en hvit tallerken.
    Maiskremet entrecôte
  • Tallerken med tre kjøttboller toppet med mais, servert på en salat med friske tomater og grønnsaker.
    Maisfylte kjøttboller, med tomat og selleri
  • En sandwich med grillet kylling, salat og tomat på focaccia, servert med pommes frites og en klatt rød saus.
    Maisfoccacia med kylling
  • Et brød, delvis oppskåret, på et trebrett med en bolle med smør og en smørkniv av tre.
    Maisbrød
  • Grillet tortilla brettet med tomater, sopp, grillet paprika og ost på en blå tallerken.
    Mais Quesedilla med plommetomat og geitost
  • En tallerken med en panert burger, stekte potetbåter, mais, tomatsaus, revet ost og en klatt rømme.
    Mais – og tacobiffer med tomatsalsa
  • Ovnsbakt gryterett med ost, mais og urter i en hvit tallerken, toppet med basilikum og servert med en rosa skje.
    Mais- og pastagrateng siciliana
  • En stabel med maisfritters toppet med mais, urter, terninger av bacon og en klatt ost på en hvit tallerken med en gaffel.
    Mais- og fetaostpannekake med bacon
  • Grillet kyllinglår med søtpotetbåter, blandet bønnesalat og grillet lime på en hvit tallerken.
    Louisiana-inspirert mais
  • Tre gylne fiskekaker med potetskiver, en kvist dill og en virvel av hvit saus på en blå tallerken.
    Lekre havkaker
  • Stekt lammekjøtt servert med babymais, cherrytomater, poteter, fetaost og friske urter på en tallerken.
    Lammerack med ovnsstekt mais og marinert fetaost
  • To grillede kjøttspyd med saus, servert med pommes frites og en side av agurk- og paprikasalat på en blå tallerken.
    Lammekjøttdeigspyd med nachos
  • En grillet oksekjøttkake toppet med ris og grønnsaker, inkludert mais, agurk og tomat, på en hvit tallerken.
    Lammekjøttdeigsbiff med rispilaff, yoghurt og mais
  • Appelsingryte fylt med oksegryte, perleløk, kikerter og urter, med en skje inni.
    Lammegryte med spisskummen, syrlig mais og agurk
  • Skiver av røkt laks servert med mais, agurk i terninger, reddikskiver og urter på en hvit tallerken.
    Laksepastrami med karri, sitron og mais
  • To stablede smørbrød med grillet brød, salat, tomat, mais, avokado og kylling på en treplate.
    Kyllingtoast med maissalsa, avokado og tomat
  • En sammenrullet, smakfull crêpe fylt med mais ved siden av kylling, skinke, grønnsaker og skum på en hvit tallerken.
    Kyllingbryst med serranoskinke og maiscrêpes
  • To skiver grillet kjøtt med mais, poteter, brokkoli og en reddik servert på en hvit tallerken.
    Kassler med brokkoli og støtt mais
  • En tallerken med grønnsaksalat med mais, blomkål, agurk, reddik, limebåter og friske urter.
    Indisk blomkålsalat med mais, sitron og syrnet agurk
  • Blandet sjømat- og grønnsakssalat servert på en skive ristet brød, garnert med frisk koriander.
    Havsalat med gullkorn
  • Tallerken med pasta på spyd, to potetbåter og en liten bolle med kremet dipp garnert med mais.
    Gyllengule kyllingspidd
  • En bolle med blandede stekte grønnsaker ved siden av spyd med grillet kjøtt, pølse og grønnsaker på en hvit overflate.
    Grillspyd med babymais, nypoteter og sommerløk
  • Grillet laksefilet servert på orzopasta med grillet løk, gressløk og en lett saus på en hvit tallerken.
    Grillet laks
  • En grillet portobellosopp med stekte grønnsaker, mais og en klatt rømme på en hvit tallerken.
    Grillet entrecôte og grønn pastasalat
  • En skivet biff med saus, servert med cherrytomat, maissalat, rødløkslaw og en klatt kremet dipp.
    Grillet entrecôte med sitronpeppermais, søtpoteter …
  • Grillet asparges servert med en salat av vannmelonterninger, mais, skivede vårløk og myntegarnityr på en tallerken.
    Grillet asparges med melon og mais
  • Kokt hvit fisk med poteter og grønnsaker i folie, servert med en sidesalat av salat, mais og dill.
    Foliegrillet hyse med syrnet agurk og ansjos
  • En myk taco med kjøttdeig, mais og cashewnøtter, servert med salsa og en klatt grønn saus på en hvit tallerken.
    Fargesprakende myk taco
  • Stekt kylling med småpoteter, babymais, rødbeter, basilikumblader og klatter med rømme på en hvit tallerken.
    Chilikylling med rødbeter og geitost
  • Grillet kyllingbryst med krydrede potetbåter, grillet vårløk og en klatt urtesmør på toppen.
    Chicken corner
  • Bakt potet toppet med kremet grønnsaksalat, servert på en blå tallerken med mais i bakgrunnen.
    Bakt potet med vestkystfyll
Site Map
  • Våre produkter
  • Oppskrifter
Company
  • Om Oss
  • Siste Nytt
Privacy
  • Kontakt oss, opens in a new tab
  • Personvernerklæring, opens in a new tab
  • Informasjon om informasjonskapsler, opens in a new tab
  • Personvernforespørsler, opens in a new tab
  • Vilkår for bruk, opens in a new tab
Green Giant-logo med grønn tekst og et bladdesign på bokstaven «i» i «Giant».
© 2025 General Mills. All rights reserved.