
Laksepastrami med karri, sitron og mais
Porsjs : 4
Ingredienser
Laks
- 400 g kaldrøkt hel laks delt i stykker
- Paprikapulver
- Chilipulver
- Svart pepper
Poteter med mais- og agurkvinaigrette
- 400 g g ferskpoteter, kokt, avkjølt
- 3 ss sitronjuice
- 1 knivspiss karri
- 2 reddiker
- 4 ss mais
- ¼ agurk, skrellet
- 1 dillkvist
Kaldrøkt laks med ferskpoteter og agurk- og maisvinaigrette.
Slik gjør du det:
- Skjær potetene i tynne skiver. Skjær reddikene i skiver med ostehøvel.
- Skjær agurken i små terninger og bland den med sitronjuicen, olivenoljen, maisen, karrien og dillen.
- Ved servering: slå agurk- og maisvinaigretten over potetene og strø reddikene over.