Risonisalat med mais, avokado og lime

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 6 dl kokt risone eller annen pasta
  • 400 g gulrøtter, skrellede
  • 2 modne avokadoer
  • 2 dl salatmais
  • 2 salatløker, i skiver
  • ½ agurk, skrellet
  • 1 mango, skrellet
  • 3 kvister koriander
  • 4 ss limejuice
  • 4 ss olivenolje
  • 1 rød chili, finhakket
  • 4 ss ristede gresskarkjerner

Grønn vårsalat med eksotiske frukter og krydder.


Slik gjør du det:

  1. Skjær gulrøttene i skiver og kok dem myke i saltet vann. Skjær agurken, avokadoen og mangoen i centimetertykke terninger. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Strø over gresskarkjerner.