Lammekjøttdeigspyd med nachos

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

Kjøttdeigspyd
  • 600 g lammekjøttdeig
  • 1 boks grillede, tørkede tomater
  • 1 ts salt
  • nykvernet hvit pepper
  • 8 grillpinner
  • olivenolje til å pensle med
Agurksalat
  • agurk
  • 1 boks grillet paprika
  • 4 ss matlagingsyoghurt
Glasur
  • 1 ts chilisaus
  • 1 ts grovmalt kummen
  • 1 presset hvitløksbåt
  • 1 ts honning
  • 4 ss barbequesaus
  • salt og nykvernet pepper

Lammekjøttdeigspyd med grillet tomat, kummenglasur, agurk-/paprikayoghurt og nachos.


Slik gjør du det:

  1. Bland sammen alle ingrediensene til kjøttdeigspydene. Lag åtte kjøttdeigspyd og pensle dem med litt olivenolje, grill dem og stek eventuelt ferdig kjøttdeigen i stekeovnen ved 150 grader.
  2. Skrell agurken og høvle av strimler med en ostehøvel. Bland agurkstrimlene med grillet paprika og yoghurt.
  3. Kok opp alle ingrediensene til kummenglasuren og smak til med salt og pepper. Hell glasuren over spydene og server agurkyoghurt og nachos til.