Louisiana-inspirert mais

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 4 grillede kyllinglår
  • 2 ss BBQ-saus
Ovnsbakte søtpoteter
  • 3 søtpoteter
  • 2 ss olje
  • flaksalt
Cajunmais
  • 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets® original, avrent
  • 100 g svarte bønner
  • 100 g snittebønner
  • 2 salatløker
  • 1 ss olje
  • 2 ts tigersaus
  • 2-4 dråper liquid smoke, hickorysmak
  • 2 lime

Cajunmais med kylling og søtpoteter.


Slik gjør du det:

  1. Vask søtpotetene og skjær dem i båter. Legg båtene på stekepapir i en langpanne, og hell oljen over. Vend potetbåtene i oljen, og sett langpannen inn i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10-15 minutter. Hell i mellomtiden av maisen og bønnene. Skjær salatsløken i strimler og fres den i oljen, tillsett maisen, bønnene, tigersaus og liquid smoke og rør inn blandingen i sausen.
  2. Ta ut søtpotetene og strø over flaksaltet. Grill kyllinglårene og pensle med BBQ-saus når de er ferdige. Del limen og grill snittflaten.
  3. Tips! Server gjerne med matyoghurt eller crème fraîche!