Ovnsbakt hyse med ristet salat
Porsjs : 4
Ingredienser
- 600 g hysefilet
- 4 ss olivenolje
- 2 dillkvaster
- 1 blomkålshode
- 4 ss olivenolje
- 2 dl Green Giant mais
- ½ isbergssalat
- 1 grønt eple
- 2 cm pepperrot
- Créme fraîche med smak av eple og pepperrot.
Slik gjør du det:
Ovnsbakt hyse:
- Skjær fisken i fire like store biter.
- Tilsett olivenolje, hakket dill, salt og pepper.
- Stekes i ovnen på 160 grader i ca. 6-8 minutter.
Rotfrukter:
- Skjær grønnsakene i staver, og bland dem med olivenolje, salt og pepper.
- Stekes i ovnen ved 200 grader til fargen er gyllenbrun.
- Grovhakk koriander, og strø over.
Maissmør:
- Finhakk maisen, og bland den med smør og karri. Smak til med salt og pepper.
- Visp smøret til fast konsistens, og form det til egg ved hjelp av en skje.