Ovnsbakt hyse med ristet salat

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 600 g hysefilet
  • 4 ss olivenolje
  • 2 dillkvaster
  • 1 blomkålshode
  • 4 ss olivenolje
  • 2 dl Green Giant mais
  • ½ isbergssalat
  • 1 grønt eple
  • 2 cm pepperrot
  • Créme fraîche med smak av eple og pepperrot.

Slik gjør du det:

Ovnsbakt hyse:
  1. Skjær fisken i fire like store biter.
  2. Tilsett olivenolje, hakket dill, salt og pepper.
  3. Stekes i ovnen på 160 grader i ca. 6-8 minutter.
Rotfrukter:
  1. Skjær grønnsakene i staver, og bland dem med olivenolje, salt og pepper.
  2. Stekes i ovnen ved 200 grader til fargen er gyllenbrun.
  3. Grovhakk koriander, og strø over.
Maissmør:
  1. Finhakk maisen, og bland den med smør og karri. Smak til med salt og pepper.
  2. Visp smøret til fast konsistens, og form det til egg ved hjelp av en skje.