Tortiglioni med tomater, mais, kapers og mozzarella

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 800 g fersk tortiglioni
Tomatsaus
  • 4 dl hakkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • 1 hvitløksbåt
  • 1½ dl Green Giant maiskorn
  • 8 blomsterkapers
  • 8 grønne oliven
  • 2 kvister basilikum
  • 12 minimozzarellaer
  • 2 dl ruccolasalat

Fersk pasta med smaksrik tomatsaus, mais og mozzarella.


Slik gjør du det:

  1. Kok pastaen etter anvisningene på pakken.
  2. Finhakk hvitløken og fres den olivenolje, uten at løken tar farge. Tilsett tomatene og et par basilikumblader. La det surre på svak varme i 10 minutter.
  3. Rør inn pastaen, mozzarellaen og maisen.
  4. Pynt med oliven, kapers, basilikum og ruccolasalat før servering.