Mais – og tacobiffer med tomatsalsa

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

Potetbåter
  • 6 poteter
  • 2 ss olje
  • salt
Mais- og tacobiffer
  • 400 g kjøttdeig
  • 100 g Green Giant® Niblets® original (avrent)
  • 1/2 dl strøbrød
  • 1 dl melk
  • 1 egg
  • 1 ss hakket rødløk
  • 1/2 ts salt
  • 1 1/2 ts tacokrydder
  • 1 krm malt hvit pepper
  • smør til steking
  • 1 liten boks mild tomatsalsa
  • 2 dl rømme

Maisfylte biffer av storfekjøttdeig, med potetbåter og salsa.


Slik gjør du det:

  1. Vask potetene og skjær dem i båter. Legg båtene på et stekepapir på et stekebrett, og hell oljen over. Vend potetbåtene i oljen, og sett stekebrettet inn i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10-15 minutter. Ta ut stekebrettet og strø litt salt over.
  2. Legg kjøttdeigen i en bolle og tilsett mais og løk. Legg strøbrød i en kopp, hell over melken og rør om. Knekk i egget og rør litt til. Bland sammen alle ingrediensene til biffene, form fire biffer og stek dem i smør.
  3. Server biffene med tomatsalsa og rømme.
  4. Tips!
    Sett gjerne små skåler med forskjellig tilbehør, for eksempel nachochips, guacamole, revet ost og salat på bordet. Da kan alle velge det tilbehøret de liker best.