Mais – og tacobiffer med tomatsalsa
Porsjs : 4
Ingredienser
Potetbåter
- 6 poteter
- 2 ss olje
- salt
Mais- og tacobiffer
- 400 g kjøttdeig
- 100 g Green Giant® Niblets® original (avrent)
- 1/2 dl strøbrød
- 1 dl melk
- 1 egg
- 1 ss hakket rødløk
- 1/2 ts salt
- 1 1/2 ts tacokrydder
- 1 krm malt hvit pepper
- smør til steking
- 1 liten boks mild tomatsalsa
- 2 dl rømme
Maisfylte biffer av storfekjøttdeig, med potetbåter og salsa.
Slik gjør du det:
- Vask potetene og skjær dem i båter. Legg båtene på et stekepapir på et stekebrett, og hell oljen over. Vend potetbåtene i oljen, og sett stekebrettet inn i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10-15 minutter. Ta ut stekebrettet og strø litt salt over.
- Legg kjøttdeigen i en bolle og tilsett mais og løk. Legg strøbrød i en kopp, hell over melken og rør om. Knekk i egget og rør litt til. Bland sammen alle ingrediensene til biffene, form fire biffer og stek dem i smør.
- Server biffene med tomatsalsa og rømme.
- Tips! Sett gjerne små skåler med forskjellig tilbehør, for eksempel nachochips, guacamole, revet ost og salat på bordet. Da kan alle velge det tilbehøret de liker best.