Steinsopptagliatelle med svinefilet

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 500 g svinefilet
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g fersk steinsopp eller en annen fersk sopp
  • 1 skrelt rødløk
  • 1 hvitløksbåt
  • 4 dl matfløte
  • 400 g fersk tagliatelle
  • 2 dl Green Giant mais
  • 2 kvister timian

Slik gjør du det:

  1. Tørk av svinefileten og skjær den i skiver som er én centimeter tykke.
  2. Skrell og skjær soppen i centimetertykke biter. Del løken i skiver.
  3. Stek svinefileten og soppen i varm panne til de blir gyllenbrune.
  4. Tilsett fløten.
  5. Kok pastaen etter anvisningene på pakken.
  6. Tilsett mais, pasta og finhakket timian. Kok dette sammen til du får en god smak.
  7. Smak til med salt og pepper.