Soppburrito med maiskrem og bacon

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 400 g blandet sopp
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 1 finhakket hvitløksfedd
  • 2 ss smør
  • 2 ss crème fraîche
  • 4 ss Green Giant maiskorn
  • 12 skiver bacon
Maiskrem
  • 2 dl Green Giant maiskorn
  • 2 dl matyoghurt
  • 100 g ruccolasalat

Det er synd på soppen. Den står alene i skogen gjennom hele høsten. Hvis du vil være snill, legger du soppen i en varm burrito og serverer den med maiskrem og bacon.


Slik gjør du det:

Soppburrito:
  1. Rens soppen, og stek den i smør sammen med løken. Soppen skal ikke få farge. Avkjøl soppen, ha i crème fraîche og mais, og smak til med salt og pepper. Rull tortillas ved hjelp av plastfolie, og skjær dem i 2 cm lange biter. Stek bacon i en panne til den blir gyllenbrun.
Stekte poteter:
  1. Grovhakk maisen, og bland den med yoghurt, salt og pepper. Pynt med ruccola.