Surprice canneloni

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig av svin og storfe
  • 8 ferske lasagneplater
  • 2 dl fløte
  • 2 dl melk
  • 100 g parmesanost i biter
  • 2 bokser à 198 g Green Giant® mais
  • 200 g fersk spinat
  • 100 g ferske haricot verts (grønne bønner)
  • 2 gule løker
  • 3 tomater
  • 1 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • smør til steking

Parmesangratinerte canneloni fylt med fersk spinat, tomat, kjøttdeig og mais.


Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 225 grader.
  2. Del tomatene i to, og vend dem i olivenolje. Krydre tomatene med salt og pepper, og stek dem i ovn i 15 minutter. Brun kjøttdeig og finhakket løk, smak til med salt og pepper. Mos tomatene ned i kjøttdeigen.
  3. Høvle osten i skiver. Kok opp fløte og melk. Tillsett parmesanskivene (spar noen til pynt), og la det surre til sausen er kremet. Smak til med salt og hvit pepper.
  4. Skjær endene av bønnene. Kok bønnene i 2 minutter i saltet vann, og hell av vannet. Fres spinat, mais og bønner i smør. Krydre med salt og pepper.
  5. Kok lasagneplatene i saltet vann, legg dem på et kjøkkenhåndkle og la dem renne av seg.
  6. Legg grønnsakene i midten på platene, og kjøttdeigen oppå. Rull sammen og legg dem i en ildfast form, hell saus over og la stå i stekeovnen i 10 minutter.
  7. Pynt den ferdige cannelonien med høvlet parmesan og server.