Soyaglasert kylling med rotfrukter og maissmør

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 600 gram kyllingfilet
  • 4 ss soya
  • 2 ss olivenolje
  • 2 hvitløksbåter
  • 4 gulrøtter
  • 1 pastinakk
  • 2 bakepoteter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 kvister koriander
  • 1 dl Green Giant mais
  • 1 dl smør med romtemperatur
  • ½ krm karri

Slik gjør du det:

Soyaglasert kylling:
  1. Del kyllinglårene i mindre biter.
  2. Bland sammen olje, soya og presset hvitløk.
  3. Mariner kyllingen i 15 minutter, og stek den på 175 grader i ca. 15 minutter.
Rotfrukter:
  1. Skjær grønnsakene i staver, og bland dem med olivenolje, salt og pepper.
  2. Stekes i ovnen ved 200 grader til potetene får en gyllenbrun farge.
  3. Strø over grovhakket koriander.
Maissmør:
  1. Finhakk maisen, og bland den med smør og karri. Smak til med salt og pepper.
  2. Visp smøret til fast konsistens, og form det til egg ved hjelp av en skje.