Fargesprakende myk taco
Porsjs : 4
Ingredienser
- 600 g kjøttdeig av svin og storfe
- 1/2 ss karri
- 8 Old El Paso myke tortillalefser
- 2 bokser à 198 g Green Giant® Niblets® original
- 100 gram saltede cashewnøtter
- 2 avokadoer
- 2 dl crème fraîche
- 1 sitron
- 1 hvitløksbåt
- 1 mango
- 2 tomater
- 1/2 agurk
- 1 rødløk
- 1/2 dl olivenolje
- salt og hvit pepper
- smør til steking
Myk taco med kjøttdeig, mais og cashewnøtter, avokadokrem og mangosalsa.
Slik gjør du det:
- Sett stekeovnen på 150 grader.
- Skrell agurken. Skjær mango, tomat, rødløk og skrellet agurt i små terninger. Bland mangosalsaen med olivenolje og 1 ts sitronsaft.
- Pakk tacoskjellene inn i folie. Legg foliepakken i stekeovnen i 10-15 minutter.
- Mos avokadoen med gaffel og press i hvitløksbåten. Bland avokado/hvitløk med crème fraîche. Smak til avokadoblandingen med sitron, salt og hvit pepper.
- Brun kjøttdeigen i smør og tilsett karrien. Trekk stekepannen av platen og bland i mais og cashewnøtter. Krydre med salt og pepper.
- Fyll det varme tacoskjellet med kjøttdeig, og hell over fargesprakende mangosalsa og avokadoblanding, eller legg blandingene ved siden av.