Fargesprakende myk taco

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig av svin og storfe
  • 1/2 ss karri
  • 8 Old El Paso myke tortillalefser
  • 2 bokser à 198 g Green Giant® Niblets® original
  • 100 gram saltede cashewnøtter
  • 2 avokadoer
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 sitron
  • 1 hvitløksbåt
  • 1 mango
  • 2 tomater
  • 1/2 agurk
  • 1 rødløk
  • 1/2 dl olivenolje
  • salt og hvit pepper
  • smør til steking

Myk taco med kjøttdeig, mais og cashewnøtter, avokadokrem og mangosalsa.


Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 150 grader.
  2. Skrell agurken. Skjær mango, tomat, rødløk og skrellet agurt i små terninger. Bland mangosalsaen med olivenolje og 1 ts sitronsaft.
  3. Pakk tacoskjellene inn i folie. Legg foliepakken i stekeovnen i 10-15 minutter.
  4. Mos avokadoen med gaffel og press i hvitløksbåten. Bland avokado/hvitløk med crème fraîche. Smak til avokadoblandingen med sitron, salt og hvit pepper.
  5. Brun kjøttdeigen i smør og tilsett karrien. Trekk stekepannen av platen og bland i mais og cashewnøtter. Krydre med salt og pepper.
  6. Fyll det varme tacoskjellet med kjøttdeig, og hell over fargesprakende mangosalsa og avokadoblanding, eller legg blandingene ved siden av.