Quinoa sunrise

Serving Time icon
Porsjs : 8

Ingredienser

  • 3 dl quinoa-gryn
  • 1/2 rødløk
  • 2 avokadoer
  • 2 pakker gule og røde cocktailtomater
  • 1 boks à 198 g Green Giant® salatmais (avrent)
  • 150 g blandede og marinerte oliven
  • 200 g blandet jomfrusalat, fin salat med skudd
  • flaksalt
  • nymalt svart pepper
Jalapeñovinaigrette
  • 1/2 dl hvit balsameddik
  • 1 ss flytende honning
  • 1 dl olivenolje
  • 1 finhakket hvitløksbåt
  • 1 finhakket jalapeño

Grønnsak- og quinoasalat med jalapeñovinaigrette.


Slik gjør du det:

  1. Kok quinoaen etter anvisningene på pakken. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Skrell avokadoen og skjær den i terninger. Del cocktailtomatene på midten. Bland sammen alle ingrediensene til salaten. Visp sammen sammen vinaigretten. Strø flaksalt og nymalt svart pepper over salaten.
  2. Tips!
    Strø 1 dl saltristede solsikkefrø eller gresskarkjerner over salaten.