Quinoa sunrise
Porsjs : 8
Ingredienser
- 3 dl quinoa-gryn
- 1/2 rødløk
- 2 avokadoer
- 2 pakker gule og røde cocktailtomater
- 1 boks à 198 g Green Giant® salatmais (avrent)
- 150 g blandede og marinerte oliven
- 200 g blandet jomfrusalat, fin salat med skudd
- flaksalt
- nymalt svart pepper
Jalapeñovinaigrette
- 1/2 dl hvit balsameddik
- 1 ss flytende honning
- 1 dl olivenolje
- 1 finhakket hvitløksbåt
- 1 finhakket jalapeño
Grønnsak- og quinoasalat med jalapeñovinaigrette.
Slik gjør du det:
- Kok quinoaen etter anvisningene på pakken. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Skrell avokadoen og skjær den i terninger. Del cocktailtomatene på midten. Bland sammen alle ingrediensene til salaten. Visp sammen sammen vinaigretten. Strø flaksalt og nymalt svart pepper over salaten.
- Tips! Strø 1 dl saltristede solsikkefrø eller gresskarkjerner over salaten.