Mais- og pastagrateng siciliana

Serving Time icon
Porsjs : 8

Ingredienser

  • 500 g pasta, penne eller skruer
  • 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets® original, avrent
  • 200 g røkt skinke eller parmaskinke
  • 1 zucchini
  • 2 dl crème fraîche med paprika- og chilismak
  • 1 dl fløte
  • 2 tomater
  • 2 ss frisk basilikum, hakket
  • 50 g revet mozzarella
  • 1 ss olje til steking

Gratinert pasta med mais, parmaskinke, tomater og zucchini.


Slik gjør du det:

  1. Kok pastaen etter anvisningene på pakken, og hell av vannet. Legg pastaen i en ildfast form. Strø over maisen. Skjær skinken i strimler og legg den over.
  2. Del zucchinien på langs, og skjær den i centimetertykke skiver. Fres zucchiniskivene i oljen, og strø over salt og pepper. Legg dem i formen.
  3. Bland sammen crème fraîche og fløte, og hell dette over pastaen. Skjær tomatene i skiver og legg dem på. Strø til slutt basilikum og revet ost over formen, og sett den inn i stekeovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.