Paella med grillet kylling
Porsjs : 4
Ingredienser
- 600 g kokt jasminris
- 1 pakke safran
- 1 krm gurkmeie
- 1 ss kyllingbuljong på flaske
- 1 ss smør
- 1 dl vann
- 1 gul løk
- 4 kyllingfileter
- 1 paprika
- 1 boks grillede sjampinjonger
- 1 boks grillet perleløk
- 1 lite knippe persille
- salt og nykvernet pepper
Paella med grillet kylling, sjampinjonger, perleløk og persille.
Slik gjør du det:
- Skrell og skjær den gule løken i smale båter. Skjær paprikaen i biter. Fres ris, gul løk, paprika, safran og gurkmeie i smør. Tillsett kyllingbuljong og vann, la det surre, krydre med salt og pepper.
- Skjær kyllingfiletene i lange biter og grill dem, krydre med salt og pepper.
- Strimle persillen og bland den med sjampinjongene.