Paella med grillet kylling

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 600 g kokt jasminris
  • 1 pakke safran
  • 1 krm gurkmeie
  • 1 ss kyllingbuljong på flaske
  • 1 ss smør
  • 1 dl vann
  • 1 gul løk
  • 4 kyllingfileter
  • 1 paprika
  • 1 boks grillede sjampinjonger
  • 1 boks grillet perleløk
  • 1 lite knippe persille
  • salt og nykvernet pepper

Paella med grillet kylling, sjampinjonger, perleløk og persille.


Slik gjør du det:

  1. Skrell og skjær den gule løken i smale båter. Skjær paprikaen i biter. Fres ris, gul løk, paprika, safran og gurkmeie i smør. Tillsett kyllingbuljong og vann, la det surre, krydre med salt og pepper.
  2. Skjær kyllingfiletene i lange biter og grill dem, krydre med salt og pepper.
  3. Strimle persillen og bland den med sjampinjongene.