Maiswraps med karri

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 1/2 grillet kylling
  • 2 avokadoer
  • 1 boks à 198 g Green Giant® salatmais, avrent
  • 1/4 rødløk
  • 8 cocktailtomater
  • 1 liten romanosalat
  • 4 store tortillalefser
  • 4 blad rosésalat
Karridressing
  • 2 dl lett crème fraîche
  • 1 ts karri
  • 1 ss mango chutney
  • salt
  • svart pepper
  • 1 krm paprikapulver

Grillet kylling med karridressing i tortillalefser.


Slik gjør du det:

  1. Rens kyllingen og skjær den i biter. Skrell avokadoen og skjær den i skiver. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Del cocktailtomatene på midten. Rør sammen alle ingrediensene til karridressingen og smak til med salt og pepper. Tillsett en klype paprikapulver. Rull sammen lefsene!
  2. Legg lefsene på en skjærefjel og fyll dem med salaten, kyllingen, maisen, rødløken, avokadoen og cocktailtomatene, og legg på en skje dressing. Brett inn den nedre delen av lefsen og rull sammen.
  3. Tips! Pakk inn den nederste delen av lefsen i aluminiumfolie eller matpapir. Server resten av dressingen i en skål.