Maissuppe med ingefær og zucchiniruller

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 6 dl Green Giant mais
  • 1 sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 cm ingefær, skrellet
  • 2 ss smør
  • 6 dl grønnsakbuljong
  • 3 dl matfløte
  • 8 Green Giant babymais
  • 100 g ruccola
  • 50 g alfalfaspirer
  • 1/3 agurk, skrellet
  • ½ grønn zucchini
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du det:

Maissuppe:
  1. Finhakk løk og ingefær, og tilsett mais. Fres blandingen i smør uten at den får farge. Tilsett buljong og fløte, og småkok i 8 minutter.
  2. Bland blandingen i en drinkmikser. Spe den eventuelt med litt vann.
  3. Smak til med salt og pepper.
Zucchiniruller:
  1. Skjær fire tynne skiver av zucchinien på lengden. Salt dem lett for å trekke ut vann.
  2. Skjær agurken i 4 cm lange staver.
  3. Bland sammen alle ingrediensene, og krydre med salt og pepper.
  4. Rull ingrediensene i zucchiniskivene.