Mais Quesedilla med plommetomat og geitost

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 2 hvetetortillas
  • 400 g poteter, skrelte
  • 3 ss crème fraîche
  • 2 ss revet parmesanost
  • 2 dl Green Giant mais
  • 2 kvister persille
  • 8 plommetomater i ulike farger
  • 1 ss olivenolje
  • 1 kvist rosmarin
  • 100 g geitost
  • 1 dl matyoghurt
  • 100 g ruccola

Slik gjør du det:

Quesadilla:
  1. Kok potetene i saltet vann til de blir myke. Slå av vannet, og la dem dampe fra seg på kanten av komfyren.
  2. Mos potetene, og bland inn mais, créme fraîche og strimlet persille.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Spre et lag av potetblandingen mellom to tortillas, og trykk dem sammen.
  5. La dem avkjøles i kjøleskap, og del dem i 8 biter.
  6. Stekes i olje til fargen blir gyllenbrun på begge sider.
Plommetomat:
  1. Del tomatene på midten, og vend dem i olje, rosmarin, salt og pepper.
  2. Stek dem på 100 grader i ca. 30 minutter.
Geitostyoghurt:
  1. Bland ost og yoghurt til en glatt blanding. Smak til med sort pepper.
  2. Server med ruccola.