Laksepastrami med karri, sitron og mais

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

Laks
  • 400 g kaldrøkt hel laks delt i stykker
  • Paprikapulver
  • Chilipulver
  • Svart pepper
Poteter med mais- og agurkvinaigrette
  • 400 g g ferskpoteter, kokt, avkjølt
  • 3 ss sitronjuice
  • 1 knivspiss karri
  • 2 reddiker
  • 4 ss mais
  • ¼ agurk, skrellet
  • 1 dillkvist

Kaldrøkt laks med ferskpoteter og agurk- og maisvinaigrette.


Slik gjør du det:

  1. Skjær potetene i tynne skiver. Skjær reddikene i skiver med ostehøvel.
  2. Skjær agurken i små terninger og bland den med sitronjuicen, olivenoljen, maisen, karrien og dillen.
  3. Ved servering: slå agurk- og maisvinaigretten over potetene og strø reddikene over.