Havsalat med gullkorn

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 200 g laksefilet uten skinn
  • 200 g rensede reker
  • 1/2 agurk
  • 1/4 rød chili
  • 1 hvitløksbåt
  • 1 pose stikkløk (kalles også salatløk)
  • 6 cocktailtomater
  • 2 dl Green Giant® Niblets® original et lite knippe koriander
  • saft fra 2 sitroner
  • 1/2 dl olivenolje
  • salt og pepper
  • 4 store skiver bondebrød

Laks- og rekesalat med ristet mais og grillet bondebrød.


Slik gjør du det:

  1. La maisen renne godt av seg, bland den med litt olivenolje og legg den i en ildfast form. Ha salt på maisen og stek den i stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  2. Skjær laksen i terninger som er 2 x 2 centimeter. Finhakk chili og hvitløk. Skrell agurken og skjær den i terninger. Finstrimle stikkløk og koriander. Bland sammen alle ingrediensene til salatene, krydre med salt og la den stå i 5 minutter.
  3. Grill brødskivene og server salaten oppå.