Havsalat med gullkorn
Porsjs : 4
Ingredienser
- 200 g laksefilet uten skinn
- 200 g rensede reker
- 1/2 agurk
- 1/4 rød chili
- 1 hvitløksbåt
- 1 pose stikkløk (kalles også salatløk)
- 6 cocktailtomater
- 2 dl Green Giant® Niblets® original et lite knippe koriander
- saft fra 2 sitroner
- 1/2 dl olivenolje
- salt og pepper
- 4 store skiver bondebrød
Laks- og rekesalat med ristet mais og grillet bondebrød.
Slik gjør du det:
- La maisen renne godt av seg, bland den med litt olivenolje og legg den i en ildfast form. Ha salt på maisen og stek den i stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
- Skjær laksen i terninger som er 2 x 2 centimeter. Finhakk chili og hvitløk. Skrell agurken og skjær den i terninger. Finstrimle stikkløk og koriander. Bland sammen alle ingrediensene til salatene, krydre med salt og la den stå i 5 minutter.
- Grill brødskivene og server salaten oppå.