Gyllengule kyllingspidd

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 2 bokser à 198 g Green Giant® Niblets® original
  • 3 ss majones
  • 2 hvitløksbåter
  • 1 ss olivenolje
  • 250 g eggnudler
  • 1 gul løk
  • 3 tomater
  • 1 dl hakkede tomater på boks
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ts soya
  • 2 ss sesamfrø (gjerne både hvite og svarte)
  • 1 ss smør
  • salt og pepper
  • samt 12 grillspyd av tre

Kyllingspidd med maisdipp, tomat og sesamnudler.


Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 150 grader.
  2. Skjær hver kyllingfilet i tre biter. Træ et spyd gjennom hver kyllingbit. Brun kyllingspydene på alle sider, og legg dem i stekeovnen i ca. 10 minutter.
  3. Skjær hvitløken i tynne skiver, bland med mais og olivenolje i en ildfast form. Sett den midt i ovnen i 30 minutter.
  4. Finhakk gulløken og skjær tomatene i mindre biter. Fres løk og tomat i smør, tilsett hakkede tomater og la det koke i 5 minutter. Tillsett chilisaus, soya og sesamfrø. Rør om og smak til med salt og pepper. Bland den ristede maisen med majones, og smak til med salt og pepper.
  5. Kok nudlene i saltet vann. Hell av vannet og vend nudlene rundt i tomatsausen. Snurr opp nudel-/tomatblandingen med gaffel, server med spyd og mais maisblanding.