Grillspyd med babymais, nypoteter og sommerløk

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

Grillspyd
  • 400 g fersk svinekam
  • 2 stk chorizo
  • 4 grillspyd
  • 1 skrelt rødløk
  • Paprikapulver
Stekte poteter
  • 400 g kokte nypoteter
  • 1 rød paprika
  • 8 Green Giant babymais
  • 2 stk løk
  • 1 dl blandede urter
  • 4 ss olivenolje

Grillspyd med babymais, nypoteter og sommerløk.


Slik gjør du det:

Grillspyd:
  1. Skjær svinekammen og pølsene i 16 biter. Del rødløken i 8 båter. Fordel ingrediensene på spyd, og krydre med salt, pepper og paprikapulver. Grill over middels varme til spydet får en gyllenbrun farge.
Stekte poteter:
  1. Skjær paprika i tykke biter, og del løken i 4 båter. Bland alle ingrediensene bortsett fra urter med olivenolje, og smak til med salt og pepper. Stekes i ovnen ved 230 grader til potetene får en gyllenbrun farge. Hakke urtene, og strø dem over.