Grillet entrecôte og grønn pastasalat

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 4 skiver entrecôte (à 175 g)
  • 1/2 dl BBQ-saus
Grønn pastasalat med grønnsaker fra hagen
  • 200 g pasta (penne eller skruer)
  • 2 dl grønne erter
  • 2 hvitløksbåter
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss nyrevet parmesanost
  • 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets®
  • original eller 1 boks à 150 g Green Giant®
  • gourmetmais (avrent)
  • 80 g fersk babyspinat
  • 1 bøffelmozzarella
  • 50 g valnøtter

Pastasalat med italienske delikatesser og grillet entrecôte.


Slik gjør du det:

  1. Kok pastaen etter anvisningene på pakken. Bland ertene med hvitløken og drypp i olivenoljen. Flytt blandingen over i en stor bolle, og bland i parmesanosten, maisen, pastaen og spinaten. Skjær opp mozzarellaen og bland den inn. Strø over valnøttene rett før servering.
  2. Grill kjøttet et par minutter på hver side, strø på salt og pepper. Serveres med BBQ-saus.