Grillet entrecôte og grønn pastasalat
Porsjs : 4
Ingredienser
- 4 skiver entrecôte (à 175 g)
- 1/2 dl BBQ-saus
Grønn pastasalat med grønnsaker fra hagen
- 200 g pasta (penne eller skruer)
- 2 dl grønne erter
- 2 hvitløksbåter
- 4 ss olivenolje
- 2 ss nyrevet parmesanost
- 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets®
- original eller 1 boks à 150 g Green Giant®
- gourmetmais (avrent)
- 80 g fersk babyspinat
- 1 bøffelmozzarella
- 50 g valnøtter
Pastasalat med italienske delikatesser og grillet entrecôte.
Slik gjør du det:
- Kok pastaen etter anvisningene på pakken. Bland ertene med hvitløken og drypp i olivenoljen. Flytt blandingen over i en stor bolle, og bland i parmesanosten, maisen, pastaen og spinaten. Skjær opp mozzarellaen og bland den inn. Strø over valnøttene rett før servering.
- Grill kjøttet et par minutter på hver side, strø på salt og pepper. Serveres med BBQ-saus.