Maiskremet entrecôte

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 4 skiver entrecôte à 200 gram
  • 2 pastinakker
  • 1 gul løk
  • 1 hel hvitløk
  • 1 boks à 340 g Green Giant Niblets® original
  • 2 gulrøtter
  • 4 poteter
  • olivenolja
  • salt og pepper
  • 4 ss majones

Grillet entrecôte med grillede grønnsaker og maisaioli.


Slik gjør du det:

  1. Del potetene på midten. Skrell gulrøtter og pastinakker og del dem i båter. Bryt løs hvitløksbåtene, la skallet være på. Del den gule løken i fire med skallet på. Grill grønnsakene lett. Bland grønnsakene med litt olivenolje og avrente maiskorn. (Bland ca. 3 ss mais med litt olivenolje ved siden av til aiolien). Krydre med salt og pepper og grill ferdig i stekeovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  2. Grill entrecôten, og krydre med salt og pepper.
  3. Press ut innholdet av to grillede hvitløksbåter og blande med majones. Tillsett litt av den ristede maisen, krydre med salt og pepper.
  4. Server entrecôten på de grillede grønnsakene og med maisaiolien ved siden av.