Sprø kylling med ristet maissalsa

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

Crispy Chicken
  • 1 pk Old El Paso Crispy Chicken kryddermiks
  • 4 kyllingbryst
  • Tortillalefser, myke
  • 2 ss olivenolje
Maissalsa
  • 1 dl Green Giant maiskorn
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronjuice
  • 2 kvister koriander, finhakkede
  • 1 rødløk, skrellet
  • 1 romanosalathode
  • 4 ss mild thick ’n’ salsa

Sprø kyllingfajitas med frisk maissalsa.


Slik gjør du det:

  1. Tilbered kyllingen etter oppskriften på kryddermikspakken.
  2. Skjær rødløken i fine strimler. Stek deretter løken og maisen i olivenolje i en varm stekepanne til maisen har fått en gyllenbrun farge. Smak til med salt, pepper, sitronjuice og koriander.
  3. Fordel maissalsaen på tortillalefsene og server med romanosalat og thick ’n’ salsa.