Chilikylling med rødbeter og geitost

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 400 g kokte og skrelte rødbeter
  • 200 g kokte nypoteter
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1 boks Green Giant babymais
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g ruccola
Chilikylling
  • 4 kyllingbryst
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss chilipulver
Geitostyoghurt
  • 100 g geitost
  • 1 dl matyoghurt

Hvis rødbeter og geitost gifter seg med hverandre og blir lykkelige, er det som skjer mellom chili og kylling verdens største kjærlighetshistorie. Mat og kjærlighet hører jo sammen.


Slik gjør du det:

  1. Del rødbetene i 4 biter, og varm dem forsiktig i olivenolje og balsamicoeddik. Ha i poteter, mais og ruccola, og smak til med salt og pepper.
  2. Chilikylling: Krydre kyllingbrystene med salt og chilipulver. Brun den i varm panne, og stek den til den er gyllenbrun på begge sider. Stekes i ovnen ved 150 grader i 10 minutter. Skjær den i 4 biter før servering.
  3. Geitostyoghurt: Bland geitost og yoghurt til en glatt krem.