Potetsalat med mais og BBQ-kylling

Serving Time icon
Porsjs : 8

Ingredienser

Potetsalat
  • 1 kg kokte poteter
  • 1/4 purre
  • 1 boks à 198 g Green Giant® Niblets® original (avrent)
  • 1 dl majones
  • 2 dl rømme eller lett crème fraîche
  • 1 ss sennep
  • 1/2 ts salt
  • 1 krm nymalt svart pepper
BBQ-kylling
  • 2 hele kyllinger
  • 1 dl BBQ-saus
  • 2 ts grillkrydder

Kremet potet- og maissalat med ovnsstekt kylling.


Slik gjør du det:

  1. Skjær potetene i biter. Rens purreløken og skjær den i fine strimler. Bland alle ingrediensene til sausen i en stor bolle. Rør inn potetene, maisen og purreløken.
  2. Sett stekeovnen på 175 grader. Del kyllingene på midten med en skarp kniv, legg bitene i en langpanne og krydre med grillkrydder. Stek kyllingen i ovnen i ca 35 minutter (kjernetemperaturen skal være 75 grader). Ta ut langpannen og pensle kyllingene med BBQ-saus. Del dem enda en gang, slik at det blir åtte biter kyllinglår og kyllingbryst. Server med en salat.