Bakt potet med vestkystfyll

Serving Time icon
Porsjs : 4

Ingredienser

  • 4 bakepoteter
  • salt
  • Vestkystfyll
  • 100 g rensede reker
  • 200 g varmrøkt laks
  • 1 avokado
  • 10 sukkererter
  • 1 ss hakket rødløk
  • 100 g Green Giant® salatmais (avrent)
  • 2 dl lett crème fraîche
  • salt
  • nykvernet svart pepper
  • 1 ss hakket gressløk

Bakt potets med reker, laks, avokado og grønnsaker.


Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Lag et hull i potetene med gaffel.
  3. Legg dem på et stekebrett og bak dem i ovnen i omtrent én time.
  4. Grovhakk rekene, del laksen i mindre stykker og legg alt i bollen.
  5. Skrell avokadonen og skjær den i terninger, kutt sukkerertene i fine strimler, og bland sammen alle ingrediensene, bortsett fra gressløken, til fyllet.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Skjær et snitt i potetene, strø litt salt over og fordel fyllet i potetene.
  8. Strø over gressløken. Serveres med salat og en sitronbåt.
  9. Tips!
    Minimaisen vår passer også utmerket i denne oppskriften. Skjær minimaisen i centimeterbrede skiver og vend dem inn i fyllet.
  10. Delikatessetips!
    Hell gjerne en skje rom over de fylte bakepotetene.